Închide

Victimele nepăsării: se prăbuşeşte Conti!

ActualitateTop News by Kristina Reştea - dec. 09, 2015 1 1636

Imobilul monument istoric din centrul oraşului, lăsat de izbelişte de ani de zile, dar care ocazional mai găzduieşte evenimente, începe să se dărâme. O bucată de clădire s-a desprins în această seară, rănind o trecătoare. „A căzut o bucată de stucatură de la cornişă. I-a căzut în cap unei domnişoare, care a fost rănită. A venit poliţia şi locul a fost delimitat. Domnisoara a fost luată de SMURD şi au venit si pompieri care cred că vor să vadă dacă mai cade ceva”, ne-a informat un clujean care se afla în zonă.

Fostul hotel New York-Continental, intrat în proprietatea lui Ioan Bene, om de afaceri urmărit penal, e în stare de degradare de ani de zile. Actualdecluj.ro relata luna trecută despre starea jalnică în care a ajuns imobilul monument istoric şi despre ce spun cei implicaţi despre soarta clădirii:

Conti se face tot mai “mic”: geamuri sparte și tencuială desprinsă de pe imobilul monument istoric. Ce spune proprietarul (urmărit penal) Bene

UPDATE:

„O persoană a fost rănită pe strada Napoca. A căzut tencuială şi finisaje de pe o clădire. S-a intervenit cu utilaje la înălţime, pentru a se asigura că nu mai sunt persoane puse în pericol şi cu echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor şi transportarea persoane rănite la spital”, a precizat  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Vom reveni cu detalii.

 

 

Update 2

„Persoana rănită a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportată la UPU pentru îngrijiri. Echipajele verifică zona din strada Napoca, pentu a nu exista alte pericole”, a precizat purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Un comentariu

  1. Are dreptate dl.Dan Horea. E o rusine pentru conducerea Clujului.Se vede ca ,conducerea e venetica in Cluj,nu are pic de dragoste fata de oraul in care traieste. !

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.