Închide

Viceprimarul Anna Horvat, după două ore de audieri la DNA: „Nu vorbesc nici despre calitatea pe care o am, nici despre măsurile luate. Merg acasă”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 10, 2016 0 743

Viceprimarul UDMR Anna Horvath a fost audiată timp de două ore la DNA Cluj. Puțin după ora 20.00, Hovath a părăsit sediul DNA, însoțită de avocatul său.

Aceasta a spus ferm că nu vrea să facă nicio declarație despre dosar sau despre calitatea pe care o are în acesta, pentru bunul mers al anchetei.

„Pentru bunul mers al anchetei, cercetării penale, nu dau declaraţii despre acest dosar. Nu vorbesc nici despre calitatea pe care o am, nici despre măsurile luate. Merg acasă”, a menționat viceprimarul Anna Horvath, citată de Mediafax. .

Amintim, în această dimineață au avut loc percheziții de amploare la Cluj într-un dosar de corupție. E vorba în total de nouă locuri percheziționate, între care două în instituție publică, una într-o firmă iar restul – la domicilii de persoane fizice. Direcția Anticorupție, care a anunțat perchezițiile, nu a dat informații suplimentare cu excepția faptului că acestea vizează suspiciuni de corupție între 2014 și 2016. Procurorii au descins în această dimineață la sediul instituției, vizată de percheziții fiind viceprimarul Anna Horvath.

Anna Horvath și șeful UDMR Cluj, Csoma Botond, au menționat că procurorii sunt interesați de finanțarea campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie la care Horvath a fost candidat. De asemenea, Csoma Botond a confirmat la sediul UDMR Cluj procurorii au făcut percheziții și ridicat calculatorul și telefonul mobil al contabilei organizației.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu