Închide

Mesaje de susținere pentru viceprimarul UDMR: „Capul sus, Ancsi! Rezistă Ancsi!”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 10, 2016 3 665

Consilierul local UDMR Gergely Balazs, de altfel și organizatorul Zilelor Maghiare din Cluj, a postat în această seară un mesaj de susținere și încurajare pentru viceprimarul Anna Horvath dar și pentru cele două consilieri din cadrul cabinetului acesteia, Szabo Monica și Anna Maria Antal, după perchezițiile și audirerile declanșate astăzi de procurorii DNA Cluj.
 „Atâtă recompensă muncii cinstite în serviciul public în România de azi. Cine nu vrea să facă parte din ea, mai bine își ține gura și „ciocul mic”, mai bine rămâne acolo unde este! Atunci și doar atunci va putea să evite o asemenea răsplată. Capul sus, Horvath Anna, Ancsi! Fiți tari, Szabo Monica – Móni și Anna-Maria Antal, Annamari! Pe mulți au dus deja la „audieri” în istoria noastră, mulți oameni cinstiți,adevărați, de care suntem mândri pe bună dreptate!”, a scris consilierul local ales pe listele UDMR Cluj, Gergely Balazs, pe pagina s-a de Facebook.
Și Hegedus Csilla, un alt reprezentant din UDMR Cluj a scris astăzi: „Rezistă, Ancsi”, după ce a distribuit mesajul postat de viceprimarul Anna Horvath prin care aceasta a informat publicul cu privire la perchezițiile procurorilor DNA de la primăria Cluj.

3 comentarii

 1. rezista anci si mai fa rost de bani pentru noi.
  NOI comunitatea celor care ajung bugetari in baza banilor obtinuti ilegal, reprezentata de tariceanu, udrea, anczi, apostu te rugam sa rezisti. fara oameni puternici ca tine noi cei din comunitate nu avem unde lucra si ce pune la copii pe masa. ce sa facem sa plecam toti in italia la capsuni?
  noi stim ca in primarie e greu cand procurorii pandesc la coltz, dar gandeste-te la copii nostri.
  stim ca e mai greu de cand fie iertat apostu a fost prins, cu atat mai mult noi respectam pe cei care isi risca libertatea pentru binele comunitatii.

  REZISTA ANCZI, hotia nu are entie.

 2. oi oi oi anci fecut trafic pt domul jolt pentru ca se constuieste el case de acele mari care se fac pe verticala cu etaje multe, si pivnita si doi mansarde retrase la vest si uni la est. domnu jolt da de ce vrut sa construit ilegal?
  oi oi oi
  eu stiut ca urbanisb la cluj curat ca lacrim fara spag.
  noi ce ne facem? domnu tariceanu ajuta la noi cu lege anti dna ca nu se mai poate fura in tara asta.
  prins si pe dpmnu apostul acum prins si pe tanti anczi.
  no ce ne facem?

Scrie un comentariu