Închide

Veteranii lui „U”, la final de contract. „Vom sta de vorbă cu ei, să vedem ce își doresc!” De ce buget are nevoie „U” pentru a se lupta la promovarea în Liga 1

SportTop News by Catalin Suciu - mai 02, 2018 0 788

Cu excepța lui Dorin Goga, singurul care a semnat un contract pe trei sezoane, ceilalți fotbaliști cu nume din lotul Universității își încheie angajamentele în această vară.

Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu, George Florescu și Valentin Lemnaru sunt fotbaliștii aflați pe final de contract. Vor continua sau nu la U Cluj? Răspunde managerul Ioan Ovidiu Sabău.
„Voi discuta personal cu ei, vom vedea ce își doresc. Poate unii vor să spună stop, poate vor să facă altceva, mai este timp, să vedem. Eu mi-aș dori să rămână, e posibil să rămână toți, dar dacă cineva nu vrea sau spune că nu mai poate, atunci vom găsi alte soluții. Eu cred că toți mai pot juca”, a povestit Sabău pentru actualdecluj.ro.

Universitatea e ca și promovată în liga secundă, iar conducerea caută deja jucători pentru sezonul următor, unul în care și-a propus să se lupte pentru o nouă promovare. Dar situația se complică de la anul, întrucât e nevoie de un buget considerabil pentru a putea accede în prima ligă. Petrolul Ploiești, Aerostar Bacău, UTA Arad și FC Argeș sunt formațiile care au deja anunțați mai mulți sponsori importanți care vor asigura bugete considerabile.

Iar pentru a putea promova, Universitatea are nevoie de un buget de cel puțin 1,2 milioane de euro. „Încercăm, se fac eforturi pentru că anul viitor va fi extrem de dificil. Eu am discutat cu mai mulți jucători, dar și ei mai așteaptă deocamdată, e foarte greu să vină de acum. Am discutat cu fotbaliști din Liga 1, de exemplu, fotbaliști cu experiență, care să vină și aducă un plus. Tinerii foarte talentați e foarte greu să-i aduci”, a mai spus Sabău.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.