Închide

Unul dintre cei mai promițători fotbaliști români a fost în curtea Universității Cluj. A avut contractul pe masă, dar s-a răzgândit în ultimul moment

Sport by Catalin Suciu - mai 02, 2018 0 431

Formația clujeană urmărește mai mulți jucători în perspectiva promovării în liga secundă, unde nu vrea să stea prea mult.

Iar unul dintre jucătorii pe care Universitatea a pus ochii este Deian Sorescu, fotbalistul care tocmai a semnat cu Dinamo București, unde va juca din vara acestui an.

Născut pe 29 august 1997, Deian Sorescu a debutat în urmă cu doi ani în Liga 1 pentru ACS Poli Timişoara şi a evoluat în acest sezon competiţional pentru divizionara secundă ASU Poli Timişoara, reușind 11 goluri şi cinci pase decisive în 28 de meciuri din Liga 2.

Deian Sorescu a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2022.

Înainte să se anunțe oficial transferul acestuia, Sorescu a fost în curtea Universității Cluj, care l-a ochit încă de anul trecut. „De prin ianuarie am tot discutat cu el, avea un contract din partea noastră, am tot încercat să-l aducem. A spus că se gândește serios să semneze cu noi, ni-l doream foarte mult și el spunea că vrea. Dar ați văzut, apar impresari, apar și alte cluburi și noi nu puteam concura cu asta. A semnat cu Dinamo și va juca în Liga 1. Și nu oriunde, ci la Dinamo. E unul dintre fotbaliștii foarte buni, tineri, pe care i-am dorit foarte mult”, a precizat Ioan Ovidiu Sabău pentru actualdecluj.ro.

foto: druckeria.ro

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.