Închide

Urbanismul din Cluj. O magherniță aproape de centrul orașul se vinde ca apartament cu o cameră cu aproape 2000 de euro metrul pătrat/Agenția arată că prețul include și potențialul imobiliar

ActualitateAdministrațieEconomieTop News by Actual de Cluj - mai 17, 2023 0 564

Pe un site de anunțuri de imobiliare, o anexă lipită de un bloc este pusă la vânzare cu 50.000 de euro, arată stiridecluj.ro. Potrivit anunțului, este vorba despre un apartament situat la casă, de 26 de metri pătrați dar cu pontențial să fie mansardat și viitorul cumpărător să câștige, locativ, în plus, aproape aceeași suprafață cât are imobilul.

De fapt, construcția care se vinde arată ca o magherniță, o anexă-bucătărie de vară, reziduală, lipită de un bloc, în zona străzii Horea din Cluj-Napoca. Prețul cerut pe respectiva construcție este de 50.000 de euro, adică aproape 2000 de euro metrul pătrat (plus metrul pătrat potențial, despre care).

 

Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți.

Apartamentul are o suprafață utilă de 26 mp, și dispune de următoarea compartimentare;

– 1 dormitor;

– 1 bucătărie;

– 1 baie;

– 1 hol;

– 1 pod.

Finisajele în apartament sunt clasice, și necesită renovare. Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile.

Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate.

În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobandindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard.

Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi!”, se arată în anunțul publicat pe o platformă de imobiliare.

Deja, spun specialiștii, nimic nu mai este surpinzător pe piață imobiliară din Cluj, amintind de celebrul caz al garsonierei de 11 mp (amenajată și dotată modern), scoasă la închiriere și apoi la vânzare cu 200 de euro/lunar, respectiv cu aproape 40.000 de euro (adică peste 3000 de euro metrul pătrat).

După ce a făcut înconjurul internetului românesc și a ajuns celebră în toată România, garsoniera de doar 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, scoasă la închiriere pentru 200 de euro pe lună, a fost scoasă la vânzare. Situată la etajul 4 al unui bloc întreg compus din astfel de unități locative minuscule, de pe strada Zambilelor din Cluj-Napoca, a fost scoasă la vânzare pentru 37.500 de euro, negociabil. Aceasta înseamnă un preț de vânzare de peste 3.400 de euro pe metrul pătrat – cu peste o mie de euro pe metrul pătrat mai mult decât în urmă cu trei ani și jumătate, când fusese de asemenea scoasă la  vânzare.

Detalii:

FOTO O garsonieră din Cluj, subiect de glume pe facebook. Comentariile sunt savuroase

Celebra garsonieră de doar 11 metri pătrați din Cluj-Napoca ajunsă faimoasă în toată România a fost din nou scoasă la închiriere

Celebra garsonieră de 11mp din Cluj se scoate la vânzare pentru aproape 40.000 euro, acum 3 ani costa 26.000

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare