Închide

Unul dintre şefii eBay vine la Cluj în octombrie. „Prin tehnologie, poți ajunge relevant în regiunea ta încă din prima zi”

Economie by Actual de Cluj - iul. 29, 2017 0 202

Samuel Laurinkari, Head of EU Affairs în cadrul eBay, „pionierul comerțului electronic”, vine în premieră la Cluj în toamnă. Acesta va participa la o conferinţă a reprezentanţilor din industrie.

Samuel Laurinkari ar urma să prezine principalele modele comerciale ale secolului 21 și modalitățile prin care magazinele online devin relevante la nivel global, în cadrul evenimentului de comerţ electronic TeCOMM eCommerce Conference& Expo. Să mai spunem că, înainte de a se alătura uneia dintre cele mai mari companii multinaționale în comerțul electronic, Laurinkari a lucrat în relații guvernamentale pentru LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

În 2016, eBay a fost clasificată ca fiind una dintre cele mai mari companii de comerț electronic din Statele Unite cu peste 31 miliarde de dolari în 2016 și cea mai vizitată platformă în comerțul electronic din Statele Unite, potrivit statistica.com. În al doilea trimestru din 2017, eBay a înregistrat peste 171 milioane de utilizatori activi. „93% dintre companiile mici prezente pe eBay Marketplace sunt implicate în export, 80% exportă în peste 4 țări, iar 40% dintre acestea exportă pe mai mult de 4 continente. […]. Prin tehnologie, poți ajunge relevant în regiunea ta încă din prima zi, poți crea oportunități și crește piața până devii lider global”, a declarat Samuel Laurinkari.

Trendurile la nivel global merg în direcția personalizării: de la produse custom-fit la experiențe de cumpărare care atrag utilizatorul pe site și îl rețin ca într-un ecosistem, spun organizatorii conferinţei, care în această idee şi-au ales şi tema de ediţie: „Haute Couture eCommerce”. TeCOMM eCommerce Conference & Expo are loc între 24-25 octombrie la Grand Hotel Italia și ar trebui să reunească peste 350 de proprietari de magazine online și profesioniști din industrie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare