Închide

Unul dintre „frații Dedeman”, în Consiliul de Administrație la Cemacon Cluj; fabrica de cărămizi, profit de 19 milioane într-un an

EconomieTop News by Actual de Cluj - apr. 24, 2019 0 240

Unul dintre „frații Dedeman”, Dragoş Pavăl, a fost numit în Consiliul de Administrație al producătorului de cărămizi Cemacon Cluj.

Dedeman deține 40% din participațiile fabricii clujene de cărămidă și a fost numit în CA de către acționari.  „Se aprobă alegerea a doi administratori pe locurile vacante din Consiliul de administraţie al Cemacon SA, pentru un mandat egal cu al celorlalţi membri ai consiliului, respectiv până la data de 27 aprilie 2021. Pe locurile vacante au fost aleşi Dragoş Pavăl şi Marian Adam”, arată un document publicat pe Bursa de Valori București după încheierea Adunării Generale Ordinare a acționarilor, de ieri.

Cemacon a încheiat anul trecut cu un profit de aproape 19 milioane de lei, în creștere cu 43%, și o cifră de afaceri de 111 milioane. Acționarii au decis ieri să păstreze mare parte din profit ca nerepartizat, o sumă de 14,2 milioane, un milion să fie constituit ca rezervă legală, iar pentru rezervele aferente profitului reinvestit să aloce 3,6 milioane.

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu