Închide

Unul dintre cei trei bărbați reținuți ieri după percheziții în Apahida a fost arestat preventiv

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 11, 2021 0 157

Unul dintre cei trei bărbați reținuți ieri după percheziții în Apahida a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ceilalți doi bărbați au fost eliberați și sunt cercetați în stare de libertate, la expirarea celor 24 de ore după ce au fost reținuți. Instanța Judecătoriei Cluj-Napoca a decis să-și însușească propunerea anchetatorilor de arestare preventivă a unuia dintre bărbații cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Este singurul care a fost adus în fața instanței, dintre cei trei reținuți, după cum arată anchetatorii pentru actualdecluj.ro.

Amintim, scandal în Apahida în urmă cu câteva zile, două grupuri s-au luat la bătaie, iar ieri trei bărbați au fost reținuți după ce au bătut un tânăr cu cuțite și bâte.

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 46 de ani sunt cercetați pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce în urmă cu câteva zile, în 4 iunie, pe strada Tudor Vladimirescu din Apahida, s-ar fi desfășurat un conflict, între două grupuri de persoane, din Apahida și Jucu de Mijloc. ”Cei trei bărbați, care ar fi participat la respectivul eveniment, sunt bănuiți de agresarea fizică a unui tânăr, prin folosirea unor obiecte contondente și tăietor-înțepătoare”, arată anchetatorii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu