Închide

UNTOLD caută peste 2000 de voluntari. Ce trebuie să faci, dacă vrei să faci parte din echipa care organizează unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa

AdministrațieFestivalTop News by Actual de Cluj - iul. 27, 2021 0 374

Unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD recrutează peste 2000 de voluntari.

„UNTOLD îți oferă șansa să trăiești alături de echipa festivalului, dar și de fani, experiențe care îți pot schimba viața”, transmit organizatorii.

Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului, iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui David Guetta, Martin Garrix, TYGA, The Script sau Dimitri Vegas&Like Mike.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor trebuie să ai între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare se încheie pe data de 3 august, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise până în data de 17 august.

Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe, dar și de aptitudinile și abilitățile lor.

Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, acreditări, check-in, emergency team, steward, logistică, comunicare, user experience și acces.

Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.

 De asemenea, voluntarii selectați vor avea ocazia să cunoască oameni noi, vor învăța cum se lucrează pentru un festival, și pe lângă toate astea, experiența lor va fi una unică.

Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe  https://untold.com/volunteers.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie 2021, la Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu