Închide

Untold: au vândut 13.000 abonamente într-o zi, 28.000 vândute deja, cât un oraș

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 29, 2017 0 623

Numărul biletelor vândute la cel mai mare festival din țară, Untold de la Cluj, ajunge cât să umple Clujul cu încă un oraș: 28.000 de abonamente vândute deja, anunță azi organizatorii.
Abonamentele s-au vândut în două tranșe – prima, 10.000 de bucăți, a fost vândută în câteva minute, astfel că a fost suplimentată cu încă 5.000 de bucăți. A doua rundă a fost deschisă ieri, când organizatorii au pus la vânzare 5.000 de abonamente dar au decis, după ce au văzut cererea mare, să suplimenteze numărul acestora, astfel că până la această oră numărul abonamentelor vândute în a doua tranșă e de 13.000. O explicație e și faptul că prețul e unul preferențial, 449 lei plus taxe, următoarele costă preț întreg, 650 de lei și vor fi puse în vânzare în februarie. Dintre aceste 13.000 de bilete, vândute ieri, 500 sunt preferențiale, pentru VIP-uri, cu preț dublu, 1.100 de lei.

Amintim, festivalul de muzică electronică Untold de la Cluj a ajuns cel mai mare din țară deși are la activ până acum doar trei ediții: în acest an doar pe stadionul Cluj Arena, care e o parte din campusul festivalului cu jumătate din parc și sala polivalentă au ajuns 6.000 de persoane, la concertul headlinerului Armin van Buuren, astfel că forțele de ordine au fost nevoite să închidă accesul la stadion. Recordul de asistență într-o zi de festival – nu mai puțin de 90.000 de persoane, în ziua de sâmbătă a ediției din acest an, iar cu o zi înainte – 82.000. Pentru siguranță, o mică armată de nu mai puțin de 1.200 de jandarmi, polițiști, pompieri și alți angajați ai Ministerului Administrației și Internelor au fost prezenți în campusul festivalului, plus logistica aferentă: un spital mobil, ba chiar și un elicopter care a survolat orașul în perioada festivalului.

Citește și:

“România, te iubesc”. România festivalurilor e de fapt la Cluj: cele mai tari sunt aici

Citește aici toate știrile despre Untold

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu