Închide

Un titluar de la CFR nu va mai juca deloc în acest an. A ieșit accidentat, verdictul e dur

Sport by Catalin Suciu - nov. 28, 2015 0 197

Traian Marc a fost înlocuit în meciul cu Petrolul după doar o jumătate de oră de jpc. Portarul s-a accidentat și n-a mai putut continua partida ,fiind înlocuit cu Cosmin Vâtcă.

Iar verdictul este dur. Goalkeeper-ul are fractură de claviculă și nu va mai putea evolua deloc în acest an, veste cât se poate de proastă pentru feroviari mai ales că formația clujeană are un program infernal. Etapa următoare va juca pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu , una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1, apoi va evolua împotriva Concordiei , tot acasă, după care va juca la Botoșani, urmând să încheie anul cu un meci cu Dinamo, pe propriul teren.
CFR va evolua și în sferturile de finală ale Cupei României cu CSMS Iași, în deplasare.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare