Închide

CFR, în cădere liberă. Trupa lui Dican a pierdut cu ultima clasată

Sport by Catalin Suciu - nov. 28, 2015 0 208

Echipa clujeană nu reușește să-și revină în campionat, ultimul succes fiind cel cu Steaua, din etapa a 16-a. De-atunci, feroviarii au remizat cu CSMS Iași (0-0) și FC Voluntari (2-2) și sperau să învingă Petrolul pentru a păstra șanse reale de intrare în play-off.

Lopez a încercat o execuție spectaculoasă în debutul meciului, dar mingea s-a dus peste, iar Petrolul a preluat apoi inițiativa. Moussa a tras primul semnal de alarmă la poarta lui Marc (6) și tot el a creat faza din care s-a deschis scorul. Acesta a luat o fază pe cont propriu în partea stângă, profitând de ieșirea greșită la offside a lui Tiago Lopes, i-a pasat în centru lui Zoubir, iar francezul a înscris de lângă Lucian Goian (15).
Putea fi 2-0 trei minute mai târziu, însă centralul Cătălin Popa n-a dictat penalty după un henț comis de Lopes la o centrare trimisă de Nepomuceno.
Arbitrul i-a iertat apoi pe petroliști de o lovitură de pedeapsă, după un fault făcut de Porret asupra lui Beleck (34).
Ceferiștii au încercat să revină, au pus presiune la poarta lui Pecanha,însă ocaziile cele mai mari au venit din partea fundașilor ploieșteni, Benga și Porret fiind aproape de autogol (38, 45).

Petrucci a ratat o altă ocazie importantă în debutul reprizei a doua (52),iar Pulhac era să înscrie în propria poartă după o centrare trimisă de Nouvier (59).
Fluier final, final de meci și un nou pas greșit al “feroviarilor” care ocupă locul 8, cu 20 de puncte.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare