Închide

Înfrângere pentru U Cluj la Mediaș

Sport by Catalin Suciu - nov. 28, 2015 0 262

U Cluj a fost învinsă la Mediaș la limită, cu 1-0, singurul gol al partidei fiind înscris de Alex Munteanu.

Gaz Metan e favorită la promovare și își respectă statutul atunci când joacă pe teren propriu. Cu mulți jucători rămași din formația de anul trecut, din Liga 1, medieșenii au început în atac meciul cu U Cluj, punând constant presiune la poarta lui Niczuly.
Le-a lipsit limpezimea elevilor lui Leo Grozavu, de aici și șuturile nenumărate trimise aiurea de la 16 metri din situații favorabile.

Ursu, pe contraatac, putea da lovitura, dar l-a driblat pe Greab și-a scăpat mingea în aut de poartă. Cocină a deviat și el periculos un balon, iar pe finalul primei reprize Figliomeni a semnat o ocazie importantă pentru gazde.

În partea secundă Gazul a forțat și mai mult, iar după o ratare mare a lui Stancu , rămas singur cu Niczuly, formația gazdă a deschis scorul prin Alex Munteanu (57). A fost suficient , tabela rămânând neschimbată până la ultimul fluier.

Gaz Metan – U Cluj 1-0

A marcat: Munteanu

Gaz Metan: Greab – R. Romeo, O.Abrudan, Elton Dos Santos, Buzean – I. Cristea, Băjenaru – M. Stancu, Al. Munteanu, D. Olaru (R. Ignat 70) – Figliomeni (Vitinho 46 / Buziuc 54)

Antrenor: Leo Grozavu

”U” Cluj: Niczuly – Butean, R. Crişan, Cordoş, Hîmpea – Boboc (Dulca 70), Cîndea – Ursu, Kovacs, Calcan – Cocină (Schieb 64)

Antrenor: Mihai Teja

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu