Închide

Un summit cu rectori ai universităților de agricultură din țară, foști miniștri de profil și academicieni are loc la Cluj, de mâine

Educaţie by Mihai Prodan - dec. 07, 2021 0 175

Un summit cu rectori ai universităților de agricultură din țară, foști miniștri de profil și academicieni are loc la Cluj, de mâine.

E vorba de prima ediție a Transylvania Food Summit, organizată la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca de mâine, timp de trei zile. Este, spun organizatorii, cel mai important summit al sfârșitului de an în agribusiness, producție alimentară și băuturi, retail și HoReCa. ”Transylvania Food Summit are ca principal obiectiv reunirea specialiștilor din domenii cheie, care să-și expună strategiile privind bune practici în cadrul lanțului alimentar, agribusiness, dezvoltare rurală, producție, securitate și siguranță alimentară, economie circulară și economie verde, în contextul actual al globalizării și al Pactului Verde European”, arată aceștia. Vin la Cluj rectorul USAMV București, Răzvan Teodorescu, rectorul USAMV a Banatului Timișoara Cosmin Alin Popescu, Vasile Pușcaș de la Universitatea ”Babeș-Bolyai”, președintele Academiei Române clujeanul Ioan Aurel Pop, și Doru Pamfil, președinte al Secției de Științe Agricole și Silvice Academia Română și președinte al Filialei Cluj a instituției.  La summit vor participa și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Adrian Chesnoiu, foștii miniștri MADR – Daniel Constantin și senator Adrian Oros, directorul general al Autorității pentru Protecția Consumatorilor – Paul Anghel, președintele Academiei de Studii Silvice – Valeriu Tabără, președintele Bursei de Valori București – Radu Hanga, și președintele HoReCa Cluj – Ștefan Gadola.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare