Închide

Un startup din Cluj lansează un serviciu de recuperare a creanțelor pentru firme

Economie by Actual de Cluj - mart. 06, 2019 0 117

În condiţiile în care 45% dintre firmele din România au datorii către alte firme, un startup din Cluj a investit 150.000 euro în realizarea unei platforme de recuperare a creanţelor care se adresează în special IMM-urilor care nu au departamente juridice proprii și nu pot gestiona intern această activitate. Iată cum funcţionează platforma de recuperare a datoriilor.

Societatea Pentru Tipar Notificarea.ro, un startup pornit din județul Cluj, lansează Notificarea.ro, un serviciu care simplifică pentru companii procedura de notificare a debitorilor în scopul recuperării de creanțe.

Dezvoltat de o echipa de specialiști IT din județul Cluj, Notificarea.ro se adresează companiilor de orice dimensiuni și vizează, cu precădere, IMM-urile care nu au departamente juridice proprii și nu pot gestiona intern activitatea de recuperare de creanțe.

Serviciul Notificarea.ro a fost dezvoltat în urma unei investiții de 150.000 euro în dezvoltarea platformei și în expertiza juridică. Citește continuarea pe startupcafe.ro.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu