Închide

Un soft pentru hoteluri, creat la Cluj-Napoca şi Baia Mare, a fost premiat la Londra

Economie by Actual de Cluj - feb. 18, 2020 0 108

Juyo Analytics, o platformă dezvoltată de un startup cu sediile în Baia Mare și Cluj-Napoca, a primit premiul pentru cea mai inovativă soluție software din industria de ospitalitate în cadrul unei conferinţe, la Londra. Software-ul este o platformă de analiză și vizualizare a datelor, folosită pentru a crește profitabilitatea hotelurilor, arată startupcafe.ro.

Juyo Analytics este o platformă de informații ce conectează datele departamentelor comerciale într-un singur loc, transformându-le în elemente grafice vizuale ce permit utilizatorilor din industria hotelieră să observe cu ușurință oportunitățile de profit. Acest software a fost conceput pentru a facilita luarea deciziilor strategice și a ajuta echipele comerciale să creeze o viziune comună și să lucreze împreună în direcția obiectivelor comune. Juyo adună date precum: venituri, distribuție, marketing, vânzări digitale, finanțe.

Software-ul este folosit de către hoteluri renumite din America și Europa precum InterContinental, Hilton, Radisson, Story, Nobis, First, Choice, GLH, Pandox etc.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu