Închide

Un șofer rupt de beat, aproape de coma alcoolică, a fost depistat aseară la volan în Cluj-Napoca și reținut pentru 24 de ore

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 28, 2023 0 217

Un șofer rupt de beat, aproape de coma alcoolică, a fost depistat aseară la volan în Cluj-Napoca și reținut pentru 24 de 0re de către polițiști.

E vorba de un bărbat de 47 de ani din Cluj-Napoca, depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice ieri după-masă în jurul orei 18.45. Acesta a fost interceptat în trafic de către polițiștii de la secția 4, în timp ce conducea pe Calea Florești. La testarea acestuia cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,19 mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice. De regulă în sânge concentrația de alcool se dovedește a fi dublă față de cea din aerul expirat. Coma alcoolică se instalează de obicei în jurul valorii de 2,5 miligrame alcool pur în litrul de sânge.

Șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu