Închide

Un pompier clujean s-a spânzurat

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 17, 2023 0 410

Un pompier clujean s-a spânzurat.

Bărbatul a fost găsit în această după-masă în jurul orei 14.20 de polițiștii din Turda chemați la fața locului. E vorba de un pompier clujean în vârstă de 44 de ani, spânzurat într-o anexă a gospodăriei din comuna Călărași. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Echipa de prim-ajutor sosită de urgență la fața locului nu a putut face nimic pentru colegul lor. ”Un echipaj al serviciului de ambulanță județean a fost solicitat astăzi, în jurul orei 14.20, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui subofițer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă”, a arătat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj. ”Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat după sosirea la locul solicitării, manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale ale colegului nostru”.

Conform turdanews.net, pompierul era recăsătorit din vara anului trecut și s-a mutat din Turda la Călărași, unde se ocupa și de creșterea animalelor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu