Închide

Doi tineri dintre care un minor au spart zece mașini din Mărăști

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 17, 2023 0 101

Doi tineri din Cluj acuzați de furt în formă continuată sunt cercetați sub control judiciar după ce au spart zece mașini din Mărăști, de unde au furat ce-au apucat, au răvășit restul, cauzând un prejudiciu de aproape o mie de euro.

Ieri cei doi tineri, de 17 și 19 ani, bănuiți de furt calificat în formă continuată, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști, ulterior pe numele celor doi instanța a emis o decizie de cercetare sub control judiciar. Din cercetările derulate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 10 spre 11 martie cei doi ar fi pătruns, prin forțarea sistemului de închidere, în interiorul a zece autoturisme parcate pe străzi din cartierul Mărăști, răvășind bunurile din interior, iar dintr-unele ar fi sustras bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei. Cei doi au fost identificați ieri de polițiștii de la Secția 2 și duși la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, ulterior pe numele lor fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu