Închide

Un polițist sosit într-o locuință în Cluj-Napoca pentru a restabili ordinea a fost luat la bătaie de proprietar, i-a făcut dosar penal pentru ultraj

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 12, 2024 0 276

Un polițist sosit într-o locuință în Cluj-Napoca pentru a restabili ordinea a fost luat la bătaie de proprietar, i-a făcut dosar penal pentru ultraj.

Fapta a avut loc în 20 septembrie anul trecut, seara în jurul orei 19. În timp ce se afla locuința proprie din Cluj-Napoca, inculpatul l-a lovit în mod repetat cu pumnul pe polițistul de la secția 4, acum persoană vătămată în dosarul de ultraj, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu întrucât s-a deplasat la această locație în calitate de organ de ordine publică pentru restabilirea ordinii și liniștii publice. Inculpatul i-a cauzat astfel polițistului leziuni traumatice la nivelul capului și umărului care nu au necesitat zile de îngrijiri medicale.

Vineri Judecătoria Cluj-Napoca a constatat legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriu și a dispus începerea judecății pentru ultraj, trimițându-l în judecată pe inculpat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu