Închide

Un olandez a fost depistat cu droguri asupra sa pe aeroportul din Cluj, voia să ajungă la Electric Castle

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 14, 2022 0 189

Un olandez a fost depistat cu droguri asupra sa pe aeroportul din Cluj, de către polițiștii de frontieră, se îndrepta spre festivalul Electric Castle, ce a început ieri lângă Cluj-Napoca, în Bonțida.
Un cetăţean olandez a fost depistat de către polițiștii de frontieră din Cluj, ieri, având asupra sa, ascunse în bagajele personale, substanțe interzise, susceptibile a fi din categoria drogurilor și substanțelor psihotrope sau psihoactive. Bărbatul a declarat că a venit în România pentru un festival de muzică din Cluj și că substanțele descoperite sunt destinate consumului propriu. Bărbatul are 49 de ani și, arată polițiștii de frontieră, a fost selectat pentru control ”în baza analizei de risc”.

Cu ocazia controlului polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele pasagerului, mai multe tipuri de substanțe interzise din categoria drogurilor, substanțelor psihotrope sau psihoactive: cinci capsule cu substanță vegetală de culoare verde susceptibilă a fi cannabis, în cantitate de 1 gram, și un plic transparent din plastic ce conţine praf de culoare albă, susceptibilă a fi amfetamină, în cantitate de 3,8 grame. Bărbatului i-a fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept. ”Fără „pastile” la festival”, transmite Poliția de Frontieră.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare