Închide

Un nou șantier se deschide în cartierul Grigorescu. Urmează alte restricții de circulație, dar deocamdată nu știm când

ActualitateAdministrație by Catalin Suciu - iul. 31, 2015 0 459

Vestea bună, se lucrează fără săpături deschise. Compania de Apă Someș anunță că în perioada 3 august- 31 decembrie 2015 se vor derula , în etape, lucrări de reabilitare a aducțiunii de apă potabilă ce pleacă de la Captația subterană Florești la Stația de Pompare de pe Eremia Grigorescu.
“Lucrările fac parte din programul cu co-finanțare a Uniunii Europene derulat în prezent de Compania de Apa SOMES SA și sunt destinate pentru a crește calitatea serviciilor prestate și pentru siguranța exploatării acestei artere majore de alimentare cu apă a unei bune parți a municipiului. Lucrările NU vor impune la nici un moment restricții în furnizarea apei potabile și se vor desfășura pe tronsoane decalate, pe străzile Fântânele, Alexandru Vlahuță, Hațeg și Milcov”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Someș.

Constructorul angajat prin licitație va folosi metoda de reabilitare prin “căptușire” interioară a aducțiunii, care nu presupune săpături de tranșee deschise, dar va impune intervenții în zona căminelor de acces situate în carosabil, cu restricții de circulație pe câte o bandă a tronsonului de drum.

“Ne cerem scuze în avans cetățenilor și participanților la trafic pentru disconfortul ce va fi creat, cu asigurarea că se va face tot posibilul atât pentru a reduce deranjul cât și pentru a scurta perioada de execuție. Restricțiile de circulatie pe fiecare tronson în lucru vor fi anunțate în prealabil din timp și vor fi semnalate corespunzător”, se mai arată în comunicat.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare