Închide

Un motociclist și pasagera lui, accidentați în Florești, la intesecția între stăzile Florilor și Cetății

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 05, 2021 0 253

Un autoturism a intrat aseară în coliziune cu o motocicletă pe care se aflau doi tineri. Accidentul a avut loc în comuna Florești. În urma impactului, conducătorul motocicletei și pasagera care circula alături de el au fost transportați la spital pentru acoradare de îngrijiri medicale.

Pompierii clujeni au intervenit aseară în comuna Florești  la intersecția străzilor Florilor și Cetății unde au găsit un autoturism și o motocicletă avariate dar și doi tineri întinși pe jos, în stare de conștiență, cooperanți, dar care suferiseră traumatisme multiple.După ce le-a fost acordat primul ajutor calificat, victimele au fost preluate de către echipajele SMURD în vederea acordării asistenței medicale de urgență și a transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

„La locul accidentului au fost necesare măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, fiind înregistrate scurgeri de carburant din rezervorul motocicletei”, au arătat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 21.40 cu privire la producerea accidentului de circulație. „Conform primelor date furnizate, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Florilor, la intersecția cu strada Cetății, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr de 28 de ani, din Cluj-Napoca, pe strada Cetății cu direcția strada Eroilor. În urma impactului, conducătorul motocicletei, alături de pasagera acestuia, o tânără de 25 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Testările alcoolscopice au reieșit negative”, a informat  Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu