Închide

Un fotbalist de la CFR a provocat un nou scandal, de această dată la UNTOLD, de unde a fost evacuat de pe stadion. Nu e la primul episod de acest fel

Sport by Catalin Suciu - aug. 07, 2018 0 902

Mai  mulți fotbaliști ai echipei antrenate de Conceicao au ales să se distreze la Cluj Arena, după meciul pe care-l câștigaseră acasă, 2-1 cu Concordia Chiajna, iar Adrian Rus, portar la CFR Cluj, s-a aflat din nou în centrul unui scandal, scrie cancan.ro.

Potrivit sursei citate,  totul ar fi plecat de la cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, care este prietena lui Adrian Rus, unul dintre fiii chestorului de poliție în rezervă Toma Rus. Adrian Rus l-ar fi „atins” pe Adrian Mureșan, nimeni altul decât fostul iubit al artistei. Imediat au intervenit bodyguarzii, care l-au luat pe sus pe Rus, pentru a-l evacua din stadion. De altfel, el a fost  scos de jandarmi din incinta stadionului.

Reamintim, Adrian Rus e un portar de 23 de ani, fără vreo performanță sportivă notabilă în carieră. Mai mult, el s-a ales cu 20 de etape de suspendare în 2015, când juca în liga a cincea la Recea Cristur. La vremea respectivă a urcat din teren în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse împreună cu fratele său, Ionuț Rus.

Ulterior, tot Adrian Rus a semnat cu Universitatea Cluj, în 2016.

A stat puțin la „U” și s-a evidențiat printr-un scandal iscat în complexul studențesc Hasdeu, unde s-a luat la bătaie în octombrie 2016. A fost imediat pus pe liber de Ioan Ovidiu Sabău.

În iulie 2017, Adrian Rus a semnat cu CFR.

Adrian Rus e unul dintre fiii lui Toma Rus, chestorul de poliție în rezervă, fost secretar de stat la ministerul de interne. Toma Rus a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în decembrie 2006. După 15 decembrie 2006 Toma Rus a fost pus la dispoziţia Ministerului de Interne, iar mai apoi a fost avansat ca adjuct al şefului Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog. A fost urmărit penal în dosarul Piscicola, unde a fost acuzat că ar fi favorizat mai multe persoane să achiziţioneze mai multe terenuri de sub luciul apei, deşi nu aveau acest drept.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare