Închide

Iordănescu jr, primul interviu după despărțirea de CFR: „Patronul s-a pripit!” Acuze îndreptate către jucători

Sport by Catalin Suciu - aug. 09, 2018 1 243

Trei partide a stat pe bancă Edward Iordănescu la CFR Cluj și a fost demis după eșecul cu Malmo de pe teren propriu (0-1), când formația clujeană n-a tras nici un șut pe spațiul porții. Antrenorul lasă să se înțeleagă că anumiți jucători s-au plâns patronului Nelu Varga, iar decizia demiterii sale a fost influențată.

Într-un interviu acordat gsp.ro, Iordănescu spune că:  „Am avut o relație normală până înainte de plecare (Nelu Varga). Nu cred că a fost nici mai mult, nici mai puțin decât e nevoie într-o relație patron-antrenor. Am cerut de la început sprijin, susținere! Am spus că pot construi o echipă solidă și în plan european, dar am nevoie de consecvență în decizii și echilibru transmis de sus. A investit foarte mult și eu știu să respect asta. Dar sunt niște lucruri pe care le-am văzut diferit în final. Eu îl consider pe Varga un om inteligent și cu caracter. Însă în ceea ce mă privește, s-a pripit! În plus, indiferent de numele antrenorului, nu poți să îl evaluezi împreună cu jucătorii. În fotbal trebuie să existe reguli și ierarhii. CFR are jucători de valoare și de caracter, însă nu îi poți pune în situații în care ei să se implice în deciziile clubului! Ei trebuie să muncească și să rămână focusați pe activitatea lor”, spune Iordănescu.

Interviul integral îl găsiți AICI

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.