Închide

CFR, victorie fără emoții în Armenia și calificarea în play-off-ul Europa League e aproape rezolvată

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 10, 2018 0 90

CFR Cluj a câștigat fără probleme în Armenia, cu Alashkert și e ca și calificată în play-off-ul Europa League, unde va da peste Legia Varosvia sau Dudelange. Surpriză, Dudelange, campioana din Luxembourga a câștigat în Polonia cu 2-1.

Țucudean a marcat cu o „scăriță” în minutul 5 când a fost lansat de Camora.  Clujenii au făcut pasul puțin înapoi și-a încercat mai mult să tragă de la distanță, dar Bordeianu n-a marcat din trei tentative. După reluare, Țucudean a făcut 2-0, dintr-un penalty obținut tot de el.  S-a terminat 2-0 pentru campioana României, un avantaj liniştitor într-o dublă în care CFR şi-ar arătat superioritatea.

Surpriza a venit din Polonia, unde Legia Varsovia a fost învinsă de campioana din Luxemburg, Dudelange, cu scorul de 2-1. Câștigătoarea acestei duble va juca cu CFR, cel mai probabil, în play-off-ul Europa League.

Echipele de start:

Alashert: Cancerevic – Yedigaryan, Voskanyan, Stojkovic, Praznovsky, Daghbasyan – Marmentini, Grygoryan, Yedigaryan, Jefferson – Nenadovic
Rezerve: Avagyan, Antonic, Dashyan, Manucharyan, Romero, Sekulic, Simonyan
Antrenor: Varuzhan Sukiasyan

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea – Vinicius, A. Mureșan, Camora – Djokovici, Hoban – Al. Păun, Bordeianu, Mailat – Țucudean
Rezerve: Vâtcă – Costache, Ioniță, Lang, Males, Peteleu, Tambe
Antrenor: Toni Conceicao

Stadion: Vazgen Sargsyan Republican Stadium (Erevan)
Arbitru: Serghei Boiko (Ucraina)

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare