Închide

CFR Cluj pregătește două transferuri de răsunet. Formația clujeană vrea un cuplu de fundași din Italia

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 06, 2018 0 1853

Deși a fost eliminată din Liga Campionilor, CFR Cluj își continuă parcursul în Europa League și speră să ajungă în grupe.

Pentru asta, trupa lui Conceicao încearcă să rezolve două mutări de ultimă oră: aducerea unor fundași centrali puternici.  Pe lista clujenilor se află Giuseppe Bellusci, respectiv Aljaz Struna, ambii de la Palermo.

Bellusci (28 de ani) și Struna (28 de ani) se află pe lista clujenilor de mai mult timp. Bellusci ar urma să vină sub formă de împrumut pe un an de zile, cu opțiune de cumpărare definitivă, în timp ce Struna este dorit permanent, mai ales că a intrat în ultimul an de contract.

Ambii ar urma să încaseze câte 300.000 de euro pe sezon.

Bellusci a mai evoluat în carieră la Ascoli, Catania, Empoli și Leeds United. Aljaz Struna e internațional sloven și a mai jucat pentru Koper, Varese și Carpi.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.