Închide

Un drum din Cluj a luat-o la vale după ploile abundente. Primar: „poate oricând duce la o nenorocire sau pierderi de vieți omenești”

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 11, 2019 0 371

O porțiune de drum județean dintr-o comună din Cluj a luat-o la vale după ploile abundente din ultimele săptămâni.

E vorba de o porțiune din Drumul Județean 172F, la intrare în localitatea Mănastirea, drum care se află în administrarea Consiliului Județean Cluj. Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, spune că problemele la acest tronson există de mai multă vreme, „iar precipitațiile abundente din această perioadă au dus la alunecări de teren, prin surparea unei poțiuni din drum”.
„Deși am făcut mai multe adrese către Consiliul județean Cluj, în care am prezentat starea deplorabilă a drumului, până în prezent nu s-a luat nici o măsură. Mai mult, în comuna Mica au fost afectate 80 de ha de teren arabil. Din păcate, pentru comuna Mica nu s-au găsit fonduri de la bugetul de rezervă al Consiliul Judeţean Cluj, faţă de alte comune care, în urma inundaţiilor, au beneficiat de sume importante de bani pentru eliminarea efectelor produse de calamităţile naturale”, a arătat acesta. „Dincolo de aceste aspecte, care nu ar trebui deloc neglijate de către conducerea CJ Cluj, drumul reprezintă un real pericol pentru cei care îl tranzitează, iar cetățenii care își au locuințele în zonă pot avea în orice moment probleme din cauza alunecărilor de teren. Eu, ca și primar, nu pot privi nepăsător această situație, care poate oricând duce la o nenorocire sau pierderi de vieți omenești”.

actualdecluj.ro a cerut Consiliului Județean o reacție și vom reveni cu aceasta.

No photo description available.

Image may contain: text

No photo description available.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu