Închide

Un consilier local din PNL, interzis pe stadioane după meciul U Cluj -Petrolul. „Atunci toți spectatorii de pe stadioane ar trebui să fie interziși, pentru că toți înjură, ba jucătorii, ba arbitrii, ba între ei!”

ActualitateSinteză știri locale by Actual de Cluj - apr. 11, 2022 0 952

Dragoș Măchițescu, consilier local PNL în Ploiești și suporter al Petrolului, a primit interdicția de a mai intra pe stadion timp de un an în urma unui incident petrecut la meciul de pe arena ”Ilie Oană”, cu U Cluj. El a primit, potrivit spuselor sale, decizia prin poștă.

Contactat de Observatorul Prahovean, Măchițescu a declarat că a contestat în instanță măsura pe care o consideră una abuzivă și că își va căuta dreptatea, dacă este cazul, până la CEDO.

”Această măsura a fost contestată considerând-o abuzivă. Pe fondul unor presupuse injurii adresate suporterilor adverși nu poți interzice accesul la liberă exprimare și de circulație unui cetățean european fără o fundamentare corectă. În acest caz, dacă s-ar respecta legea, atunci toți spectatorii de pe stadioane ar trebui să fie interziși, pentru că toți înjură, ba jucătorii, ba arbitrii, ba între ei!”, a spus el pentru sursa citată.

Consilierul local și totodată suporterul Petrolului a precizat că a ajuns în această situație doar pentru că le-a transmis suporterilor adverși să nu mai rupă scaunele din sectorul de peluză dedicat oaspeților.

În schimb, acesta a primit acasă înștiințarea privind interdicția de intrare pe stadioane, în procesul verbal fiind menționat la observații că ”a fost întocmit în lipsa învinuitului”.

Măchițescu a declarat că Legea în baza căreia a fost sancționat este neconstituțională. ”Voi merge mai departe de granițele acestei țări cu demersul meu până la CEDO! Ani de zile am fost vânat pentru că mereu am spus ce am gândit!” a completat suporterul Petrolului.

Consilierul local PNL Dragos-Machitescu /facebook

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare