Închide

Un bărbat de 50 de ani s-a electrocutat în depoul Dej-Triaj și a suferit arsuri pe toată suprafața corpului

Actualitate by Actual de Cluj - mai 28, 2023 0 249

Un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a electrocutat, suferind arsuri de diverse grade pe toată suprafaţa corpului. Incidentul a avut loc duminică, în depoul Dej-Triaj, unde pompierii au intervenit pentru stabilizarea pacientului, după care l-au dus cu targa până la un elicopter, transmite News.ro.

Conform datelor furnizate de oficialii ISU Cluj, în momentul sosirii echipajelor de intervenţie la faţa locului, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani, era conştient şi cooperant, însă prezenta arsuri pe toată suprafaţa corpului.

„Bărbatul a fost stabilizat de către echipajele medicale, după care a fost transportat de către pompieri cu targa pe o distanţă de aproximativ 1km, astfel încât să poată fi preluat de elicopter pentru a fi transportat la unitatea de primiri urgenţe din municipiul Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale. Intervenţia a fost una cu un grad de dificultate mărit, având în vedere că victima era o persoană supraponderală, care a trebuit transportată peste şinele de tren şi a fost necesară inclusiv traversarea prin vagoane dezafectate cu aceasta”, transmite ISU Cluj.

Victima a fost predată echipajului medical care a preluat-o cu un elicopter SMURD pentru a o duce la spital. Urmează a se stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu