Închide

Un bărbat a căzut de la înălțime în incinta unei firme de pe bulevardul Muncii, la fața locului au sosit echipaje de urgență

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 20, 2023 0 155

Un bărbat a căzut de la înălțime în incinta unei firme de pe bulevardul Muncii, la fața locului au sosit echipaje de urgență.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente să acorde asistență unei persoane care ar fi căzut de la înălțime, în incinta unui operator privat de pe Bulevardul Muncii. Din primele informații, arată pompierii, este vorba despre un bărbat, inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. La fața locului intervin și echipaje de prim-aujutor cu două autospeciale cu modul de descarcerare.

Revenim cu informații

UPDATE ora 11 Din fericire, victima și-a revenit, fiind conștientă. Aceasta va fi transportată la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

UPDATE ora 13.30 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 55 de ani, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe o schelă, de la aproximativ 1,5 metri de față de sol, suferind mai multe leziuni. La fața locului au intervenit echipajele din cadrul ISU Cluj, bărbatul fiind preluat și transportat la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și pentru a putea lua măsurile legale care se impun.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare