Închide

Un autocar a ieșit în afara părții carosabile pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, două persoane au avut nevoie de ajutor medical

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 06, 2023 0 1826

Un autocar a ieșit în afara părții carosabile în Cluj, două persoane au avut nevoie de ajutor medical.

Accidentul a avut loc în Răscruci, pe DN1C, al doilea cel mai periculos drum din Cluj în ce privește numărul de accidente grave și mortale înregistrate, în jurul orei 15.30. ”Din primele informații, un ansamblu de vehicule (autocar și remorcă), în care se aflau mai multe persoane, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi ieșit în afara părții carosabile după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare”, au explicat polițiștii sosiți la fața locului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma accidentului două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

La ora publicării acestei știri traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

La fața locului au intervenit echipaje de urgență de la detașamentul 1 al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. ”În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului ocupanții erau ieșiți din autocar, iar până acum două persoane au solicitat consult medical”, a arătat ISU Cluj. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una de la Serviciul Județean de Ambulanță. Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

În autocar se aflau 52 de pasageri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu