Închide

Umilit! Președintele CFR-ului, gata de plecare. Episodul neștiut din finalul sezonului

SportTop News by Catalin Suciu - mai 24, 2018 0 2276

Iuliu Mureșan are doar rol onorific la CFR Cluj. Față de perioada Paszkany, când decidea tot și nu se mișca nimic în club fără acordul său, situația din prezent e cu totul alta.

Președintele „feroviarilor” nu are absolut nici un cuvânt la CFR Cluj și e gata de plecare, în locul său fiind pregătit Dani Coman, actualul președinte de la Astra Giurgiu.
Iar un episod din finalul campionatului descrie cel mai bine ruptura dintre club și Iuliu Mureșan. Oficialul clujenilor a solicitat 200 de invitații pentru partida cu Viitorul, cea care a decis campionatul. Le-a rezervat la club, dar când să intre în posesia acestora, cineva cu mai multă putere de decizie, a dat ordin ca Mureșan să primească doar 10 invitații.

Se pregătește Iordănescu

Și Dan Petrescu e pe picior de plecare de la CFR. Proaspăt campion al României, antrenorul are mai multe oferte și e tentat să accepte una dintre ele. În locul acestuia, pe bancă ar urma să fie instalat Edi Iordănescu. De altfel, CFR-ul a demarat tratativele pentru aducerea lui Florentin Matei, aflat sub contract cu NK Rijeka, din Croația. Fotbalistul e unul dintre preferații lui Iordănescu, acesta din urmă antrenându-l la Astra Giurgiu în acest sezon. În același timp, Dani Coman, actualul președinte al giurgiuvenilor e așteptat în conducerea CFR-ului.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.