Închide

Ultimele 5.000 de abonamente la Untold se scumpesc de luni; la festival sunt așteptați 320.000

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 13, 2017 0 501

Ultima șansă pentru cel mai mare festival din țară, Untold de la Cluj – ultimele 5.000 de abonamente au fost costă 100 de euro până duminică, iar de luni se scumpesc cu 100 de lei – anunțul vine chiar în prima zi când, la 20 de kilometri, începe un festival similar, Electric Castle.

Cele 5.000 de abonamente pot fi cumpărate până duminică la prețul de 450 de lei plus taxe, iar de luni acestea se scumpesc cu 100 de lei. Biletele de o zi costă 225 de lei plus taxe, iar abonamentele VIP – nu mai puțin de 1.100 de lei plus taxe. În acest an la festival sunt așteptați, spun organizatorii, nu mai puțin de 320.000 de participanți – cât populația orașului la un loc.

Nu mai puțin de 180 de artiști au fost anunțați în urmă cu puține momente la ediția din acest an a festivalului Untold de la Cluj.

Line up-ul anunțat azi numără nu mai puțin de 180 de nume noi pe scenele consacrate ale festivalului, plus cele trei ce vor fi montate în premieră la ediția din acest an, în parcul central. Pe scena principală de la Cluj Arena urcă pentru prima dată în România Charli XCX, artista britanică cunoscută pentru hit-ul „I don’t care, i love it”. E cunoscută și pentru colaborarea cu Iggy Azalea pentru piesa „Fancy”.
Elle Exxe, Era Istrefi, Alma, Subcarpați și Golan completează line-up-ul de la scena principală. Noii artiști vin să completeze numele deja anunțate: Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, Hardwell, Steve Aoki, Ellie Goulding, Hurts, Tinie Tempah, Marshmello și alții.
Pe scena Galaxy au fost anunțați, pe lângă Solomun, Jamie Jones, Loco Dice, Sven Vath, Dubfire și Chris Liebing, și Art Department, Ilario Alicante, Steve Lawler, Kollektiv Turmstrasse, Johannes Brecht, Steve Bug și Dana Ruh.

Pe scena Alchemy urcă Onyx, Talib Kweli, Roots Manuva, Jeru the Damaja, Dub FX & Mr. Woodnote dar și cu artistii români CTC, La Familia, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Macanache & The Putreds, Argatu, Șatra Benz și Nimeni Altu.

Scena Forest e pentru Lee Scratch Perry & Mad Professor, Asian Dub Foundation, Waldeck, Kadebostany, Kovacs, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Yelllow, Mihail și altii.

Una din scenele noi ale ediției din acest an a festivalului, Summerhouse, transformă Cazinoul din parcul Central într-un ring de dans unde mixează Roger Sanchez, DJ Tonka – dacă-i știți după hiturile de acum mai binede 15 ani – plus Mall Grab, Chaos in the CBD, Mandar și Alexandra.

Aceștia se adaugă line up-ului anunțat deja – Armin van Buuren, Afrojack, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Dubfire, Andy C, Borgore, Chase&Status(DJ Set), Dub FX, Pendulum(DJ Set) și Sigma(DJ Set).

Ellie Goulding vine pentru prima dată în România în vară iar până acum a adunat pe rafturi numeroase premii Brit Awards și MTV Awards, inclusiv o nominalizare la Grammy în 2015 pentru cea mai bună interpretare feminină, pentru melodia „Love me like you do”, inclusă pe coloană sonoră a filmului „50 shades of Grey”. Headlineri sunt Armin van Buuren, Afrojack, Martin Garrix, Axwell /\ Ingrosso, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike și Steve Aoki.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags