Închide

Ultima zi de depunere a proiectelor pentru finanțări nerambursabile cu bani din bugetul local, în Cluj-Napoca, e vineri

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 08, 2023 0 317

Ultima zi de depunere a proiectelor pentru finanțări nerambursabile cu bani din bugetul local, în Cluj-Napoca, e vineri.

Ultima zi pentru depunerea dosarelor în vederea acordării de finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte culturale, sociale și activități sportive e 10 martie, a anunțat Primăria Cluj-Napoca. În total e vorba de nu mai puțin de 30,4 milioane de lei, adică peste șase milioane de euro.

Din acești bani cei mai mulți merg înspre proiectele structurilor sportive – 17,5 milioane de lei, plus 12,4 milioane pentru proiecte culturale și o jumătate de milion de lei pentru proiecte cu caracter social. Banii vin de la Primăria și Consiliul Local din Cluj-Napoca, ce asigură finanțare până la 90% din bugetul total al proiectului.

Depunerea dosarelor s-a deschis în 9 februarie și ar urma să se închidă vineri 10 martie.

Atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se face exclusiv pe baza selecţiei publice de proiecte, procedură care permite atribuirea unui contract de finanţare nerambursabilă din fonduri publice, prin selectarea acestuia de către o comisie, cu respectarea principiilor de atribuire a contractelor de finanţare. Rezultatele evaluării în urma selecţiei publice de proiecte vor fi supuse aprobării Consiliului Local.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare