Închide

UDMR îl ironizează pe președintele României și prezintă „Planul de furat Ardealul”: „O altă echipă de samurai secui, înarmați cu mitraliere de kürtőskalács, vor ataca palatul prezidențial. Dar Klaus nu va fi acasă, fiind în concediu din 15 mai”

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - mai 02, 2020 1 509

UDMR îl ironizează pe președintele Klaus Iohannis printr-un pamflet inspirat din serialul Netflix ”La Casa de Papel”, prezentând pe Facebook un ”Plan de Furat Ardealul”, care urmează să fie pus în practică în noapte de 1 Decembrie de ”ungurii rebeli”, ”samuraii secui” și hipsterii unguri”, informează g4media.ro.
Planul” este însoțit de un afiș inspirat din serial, în care apar fețele mai multor lideri UDMR, printre care Klemen Hunor, Attila Korodi sau Anna Horvath și este intitulat ”Ardeal Heist, Casa de Werner, A Nagy Erdelyrablas” – ”An UDMR original series”.

Textul a fost distribuit pe facebook și de Anna Horvath, fosta viceprimăriță a Clujului condamnată definitiv anul trecut la închisoare cu suspendare și o sută de zile de muncă în folosul comunității.

Dragi prieteni români, pe baza serialului La Casa de Papel am întocmit PFA (Planul de Furat Ardealul).

🚂 In noaptea de 1 Decembrie, o echipă a ungurilor rebeli va porni dinspre Csiksomlyo: produsele artizanale din Corund și sarea din Praid vor fi încărcate pe trenul Korona, direct spre Ferihegy, știți aeroportul de unde porniți în concediu. ✈️

🏰 O altă echipă de samurai secui, înarmați cu mitraliere de kürtőskalács, vor ataca palatul prezidențial. Dar Klaus nu va fi acasă, fiind în concediu din 15 mai. A treia echipă, a hipsterilor unguri va împinge centrele istorice construite in epoca austro-ungară dincolo de graniță, până la Hajduszoboszlo. Între cartierele Mănăstur și Mărăști va rămâne o groapă, potrivită pentru investiții imobiliare. 🏗

🌅 Pe dimineața, nici un ungur nu va mai fi in țară. Noa, atunci va fi bai. 🧨 Conducătorii vor trebui să se concentreze pe probleme reale, cum ar fi pandemia sau relansarea economică. ⚙️

😇 Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare 😇 Important este să nu vă lăsați manipulați. Cu respect, Gergo Butka

Reacția UMDR-ului vine după ce săptămâna trecută președintele Klaus Iohannis a declarat că: „În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor.Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri?”, a declarat atunci șeful statului.

 

Un comentariu

  1. Felicitări Domnule Preşedintele! Aţi apărat Constituţia şi statul de drept. Aşa ar fi procedat şi preşedintele S.U.A., Germaniei, Franţei, Greciei etc.

Scrie un comentariu