Închide

UDMR face scut în jurul Annei Horvath, viceprimarul suspendat al Clujului trimis în judecată de DNA: „Țara este guvernată de organizații de forță, procurorii își exercită puterea de influență foarte mare asupra deciziei judecătorilor”

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - mart. 01, 2017 0 360

Anna Horvath, viceprimarul suspendat al Clujului care a fost trimis în judecată, fiind suspectată de trafic de influență și conflict de interese, e apărată de colegii de partid. Președintele UDMR, Kelemen Hunor, lansează un atac virulent la adresa procurorilor care instrumentează dosarele de corupție din țară.

UDMR susține că noile acuzații aduse de ANI (DETALII AICI) nu reprezintă decât un nou capitol în campania de discreditare a acesteia.

S-a dovedit din nou că, astăzi, în România nu se poate vorbi de stat de drept. Așa cum am subliniat de mai multe ori, țara este guvernată de organizații de forță, procurorii își exercită puterea de influență foarte mare asupra deciziei judecătorilor, ceea ce este inacceptabil, mai ales într-o ţară a Uniunii Europene (…) În calitate de viceprimar, dar și de politician al Uniunii, Horváth Anna a demonstrat întotdeauna, prin atitudinea sa, că, deși în aceste condiții, în care interpretarea legislației este dificilă, nu trebuie să ne lăsăm intimidați, nu există alternativă la reprezentarea intereselor comunității maghiare. Prin urmare, trebuie să milităm întotdeauna pentru susținerea drepturilor noastre, să ne desfășurăm activitatea politică întotdeauna cu onoare, integritate și curaj. Uniunea continuă să creadă în nevinovăția Annei Horváth”, spune Kelemen Hunor, liderul UDMR.

CITIȚI ȘI: Viceprimărița Clujului, suspectată de conflict de interese. Pe fir intră din nou DNA

Nici un comentariu

Scrie un comentariu