Închide

„U” se revoltă după meciul cu Steaua şi acuză arbitrajele. „Lăsaţi-ne să jucăm fotbal!”

Sport by Catalin Suciu - mai 09, 2014 0 223

Universitatea Cluj acuză maniera de arbitraj de la meciul cu Steaua , reclamând neacordarea unei lovituri de la unsprezece metri.

foto:gsp.ro

foto:gsp.ro

Lemnaru a căzut în careu, într-un duel cu Pintilii şi Gardoş. Reluările TV au arătat că primul l-a împiedicat pe atacantul „studenţilor” în momentul în care încerca să controleze mingea. Administratorul special al Universităţii Cluj, Vlad Munteanu,  consideră că aceste faze pot influenţa decisiv nu doar rezultatul unui meci, cazul partidei de joi, ci chiar lupta pentru îndeplinirea obiectivului.

„Lăsaţi-ne să jucăm fotbal! Vorbim despre un meci cu un tempo ridicat, cu o implicare puternică din partea jucătorilor celor două echipe. Multe dueluri fizice au fost judecate cu două unităţi de măsură diferite de către brigada de arbitri, iar asta în condiţiile în care s-a luat decizia ca din acest retur să existe încă doi arbitri adiţionali. În meciul de joi, tocmai cei doi adiţionali n-au văzut fazele care puteau schimba soarta partidei: cornerul din care Steaua a marcat a fost acordat eronat, mingea ieşind în aut de poartă, iar duelul dintre Pintilii – Gardoş şi Lemnaru nu a fost sancţionat cu lovitură de la 11 metri în favoarea echipei noastre. Sunt decizii care pot decide soarta unui întreg club, aşa că fac un ultim apel către cei responsabili să judece cu mare atenţie orice decizie, să nu se joace cu destinele noastre! Universitatea a ajuns, după Corona Braşov, echipa cu cele mai multe penalty-uri dictate contra ei, 9 la număr. Iar în cazul a patru dintre ele s-a demonstrat clar că au fost acordate eronat. Sperăm ca lupta pentru evitarea retrogradării să fie dusă doar între echipe şi jucători, fără alte imixtiuni”, a declarat oficialul Universităţii pe site-ul oficial al clubului.

Reamintim că Steaua s-a impus joi seara pe Cluj Arena cu 1-0 şi a câştigat titlul de campioană. Singurul gol al partidei a fost înscris de Prepeliţă, în prelungirile primei reprize.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare