Închide

”U” se destramă! Peste 10 fotbaliști și-au încheiat angajamentele și au intrat în vacanță

Sport by Catalin Suciu - mai 21, 2014 1 318

Echipa Universității se schimbă din temelii. Formația clujeană s-a salvat de la retrogradare, îndeplinindu-și, astfel, obiectivul , dar Teja va trebui să reconstruiască o altă echipă.

foto: Mihai HENDEA

foto: Mihai HENDEA

Din lotul pe care s-a mizat în sezonul 2013-2014 au plecat deja 13 fotbaliști, iar lista este în continuare deschisă. Universitatea intră din nou în anotimpul schimbărilor.

Echipa a sărbătorit ieri rămânerea în Liga 1, însă mulți dintre jucători se află în ultimele zile de contract. Sauvadet, Boutadjine, Veselovski, Max Nicu, Gercaliu, Braga, Abrudan, Szilagyi, Rada, Ciupe, Ene, Ninu și Martac își încheie angajamentele pe 30 iunie. Jucătorii au intrat în vacanță și mare parte din ei își plănuiesc concediile deja fără să știe unde vor evolua din toamnă.

„Mulțumesc din suflet tuturor suporterilor pentru susținerea pe care mi-au acirdat-o și pentru faptul că au avut încredere în mine. Am cunoscut aici oameni minunați și dacă nu voi rămâne aici, vă asigur că într-o bună ziu mă voi reîntoarce în minunatul vostru oraș. Vă iubesc pe toți”, a fost mesajul transmis de Max Nicu la finalul meciului cu Pandurii Târgu Jiu.

Este de așteptat ca o parte dintre cei aflați la final să fie chemați la renegocieri. În cazul câtorva dintre ei, clubul are dreptul de preemțiune, având posibilitatea să le prelungească automat contractul.

Cât au jucat

Flaurent Sauvadet- 6 apariții, un singur meci ca titular

Karim Boutadjine – 14 partide, toate ca titular, 1 gol marcat

Robert Veselovski – 24 de meciuri

Max Nicu – 7 apariții, 6 titularizări, 2 goluri

Ronald Gercaliu – 8 partide, 7 titularizări

Braga Menezes – 2 apariții din postură de rezervă

Octavian Abrudan – 26 de meciuri, integralist, 2 goluri

Szilagyi Zsolt – 10 partide, 8 titularizări

Ionuț Rada – nici un meci (final de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu)

Raul Ciupe – 26 de meciuri, 25 titularizări

Marius Ene – 6 apariții, toate din postură de rezervă

Emil Ninu – 27 de meciuri, 26 ca integralist

Marius Martac – 2 apariții , o titularizare

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.