Închide

S-a tras cortina în Liga 1. CFR a pierdut la Constanța dar Săgeata a retrogradat!Timișoara, FC Vaslui și Corona Brașov o urmează în liga secundă

Sport by Catalin Suciu - mai 21, 2014 0 500

Etapa a 34-a s-a încheiat aseară. Un campionat cu rezultate neașteptate și o luptă dusă până la final de echipele din a doua jumătate a clasamentului.

 DEAC

CFR Cluj a ajuns arbitru în lupta pentru evitarea retrogradării. Le-a bătut pe FC Brașov și Gaz Metan Mediaș, iar aseara a jucat la Năvodari, formație care mai spera să se salveze , dar avea nevoie de victorie și de rezultate favorabile în celelalte partide.  “Feroviarii” au jucat cu gândul mai mult la vacanță, iar gazdele au deschis scorul prin Silviu Pană (5) și l-au majorat după prima jumătate de oră prin Deletic, acesta fiind și rezultatul pauzei.

În repriza secundă clujenii au înscris prin Deac (57), dar n-au mai reușit să egaleze. Victoria n-a ajutat-o nici pe Săgeata, care a încheiat sezonul cu 38 de puncte, dar pe locul 17, retrogradabil.

CFR a jucat în formula:

 

Felguerias – Maftei, Rada, Lopes, Camora – Djokovic, Muniru – Deac, Negruț, Costea – Tade

 

ACS Timișoara a învins-o pe Chiajna, dar a încheiat campionatul tot cu 38 de puncte, pe locul 16, iar FC Brașov a remizat cu Gaz Meta Mediaș și a terminat pe 15, tot cu 38 de puncte, dar se salvează, FC Vaslui fiind retrogradată din cauza  problemelor financiare. Departajarea a fost făcută în urma rezultatelor directe dintre cele trei echipe aflate la egalitate, iar brașovenii au ieșit avantajați.  Viitorul Constanța avea nevoie de victorie cu Ceahlăul Piatra Neamț și a și obținut-o la limită, scor 1-0.

 

Rezultate înregistrate ieri în Liga 1:

 Gaz Metan  – FC Brașov 1-1

 ACS Timișoara – Concordia 1-0

Săgeata Năvodari –CFR 2-1

Viitorul – Ceahlăul 1-0

clasament Liga1

 

 

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare