Închide

“U” , obligată să bată Brașovul. Calculele pentru salvarea de la retrogradare și programul contracandidatelor

Sport by Catalin Suciu - mai 12, 2014 0 242

Universitatea Cluj are 36 de puncte și tremură pentru salvarea de la retrogradare. Clasamentul este foarte echilibrat în a doua jumătate și de la locul 9 în jos oricine poate pica, echipele fiind departajate de doar câteva puncte.

galeria

Trupa lui Teja ocupă locul locul 15, la egalitate de puncte cu FC Brașov, care e pe 14 (FC Brașov are golaveraj mai bun) și la un singur punct distanță de ACS Timișoara (35 de puncte) și Săgeata Năvodari (35 de puncte), care ocupă locurile 16 și 17. De menționat că Universitatea a pierdut la masa-verde partida cu Chiajna, cu 0-3, dar rezultatul nu a fost omologat. Dar trebuie luat în calcul faptul că „studenții” mai pot pierde un punct din totalul de 36.

Teoretic, cu un succes la Corona Brașov în această seară, Universitatea va urca până pe locul 9 cu două etape înainte de finalul campionatului și tot nu ar fi sigură de prezența în Liga 1 și din sezonul următor!

În ultimele trei etape Universitatea va evolua cu Corona Brașov (în această seară, ora 18:30) și FC Brașov în deplasare, urmând să termine sezonul pe teren propriu, împotriva Pandurilor.

Program contracandidate:

FC Brașov – CFR Cluj (deplasare), Universitatea Cluj (acasă), Gaz Metan Mediaș (deplasare)

Viitorul Constanța – Oțelul Galați (deplasare), Ceahlăul (acasă)

Săgeata Năvodari – Dinamo (deplasare), CFR Cluj (acasă)

Oțelul Galați – Viitorul Constanța (acasă), Steaua (deplasare)

ACS Timișoara – Astra Giurgiu (deplasare), Concordia Chiajna (acasă)

 CLASAMENT

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare