Închide

“U” Mobitelco , pregătită de semifinalele campionatului. „Sper să câștigăm măcar un meci la Ploiești”

Sport by Catalin Suciu - mai 12, 2014 0 200

După ce a eliminat-o în turul precedent pe CSU Sibiu, echipa clujeană se pregătește de un alt duel tare, urmând să evolueze în semifinalele campionatului împotriva lui CSU Ploiești.

Confruntarea se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, iar primele două se vor juca la Ploiești. Ne așteaptă o semifinală foarte puternică, echipă din Ploiești pleacă ca favorită dacă ținem cont de locul ocupat în sezonul regulat și dacă ne raportăm și la valoarea lotului. Are jucători valoroși, cu experiență internațională și sunt convins că ne așteaptă două jocuri foarte grele. Mergem hotărâți și vom lupta până în ultima secundă, vrem să jucăm un baschet bun și sper să ne întoarcem cu cel puțin o victorie acasă”, a explicat antrenorul Dorin Pintea.

Programul meciurilor:

 • Meciul 1 (marți, 13 mai, ora 20.30, Digisport):  CSU Ploiești – „U” BT Mobitelco

 • Meciul 2 (miercuri, 14 mai, ora 20.30, Digisport): CSU Ploiești – „U” BT Mobitelco

 • Meciul 3 (joi, 22 mai, ora 20:15, Digisport): „U” BT Mobitelco – CSU Ploiești

 • Meciul 4 (dacă va fi cazul, vineri, 23 mai, ora 20:00, Digisport: ) „U” BT Mobitelco – CSU Ploiești

 • Meciul 5 (dacă va fi cazul): CSU Ploiești – „U” BT Mobitelco

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu