Închide

“U” s-a impus la Corona și a urcat pe locul 9 în Liga 1. “Studenții” continuă lupta cu arbitrii: “E o tendință împotriva noastră, o manieră șmecherească!”

Sport by Catalin Suciu - mai 12, 2014 0 243

 

Universitatea Cluj s-a impus pe terenul Coronei Brașov, dar a terminat partida cu doi oameni mai puțin pe teren. În urma acestei victorii, echipa lui Teja a ajuns la 39 de puncte și a urcat până pe locul 9 cu două etape rămase de disputat.

foto-prosport

foto-prosport

“U” nu are liniște și trăiește finalul de campionat pe muchie.  Formația clujeană s-a deplasat la Brașov pentru partida cu lanterna roșie, Corona, meci care nu ar fi trebuit să-i pună, teoretic, mari probleme. “Studenții” au și deschis scorul prin Abrudan , fundașul marcând în poarta goală după o pasă primită de la Max Nicu (17).   În finalul primei reprize, Calcan a văzut direct cartonașul roșu după o intrare întârziată la Miranda, iar Corona a fost aproape să egaleze în partea a doua, dar șutul lui Mendizov a nimerit doar bara porții lui Veselovski (57).
Boutadjine a rispit apoi emoțiile “studenților” și l-a învins pe Dănălache după o pasă perfectă recepționată de la Lemnaru (60).  În prelungirile partidei, Takacs a primit al doilea cartonaș galben, centralul Paul Unimătam considerând că trage de timp.

După acest succes “U” Cluj a urcat pe 9 în clasament , are 39 de puncte și e ca și salvată de la retrogradare. Oficialii Universității au contestat, însă, maniera de arbitraj.

“Suntem dezavantajați în fiecare etapă. Eu văd o tendință împotriva noastră, o manieră șmecherească. Bine că avem o echipă cu jucători cu caracter și reușim să strângem puncte. Am făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare”, a spus la finalul meciului Vlad Munteanu, administratorul special al clubului.

 

“U” Cluj a jucat cu: Veselvoski – Ciupe, Abrudan, Neag, Ninu – Bucșa, Lungu – Boutadjine, Cristocea (Takacs, 55), Nicu (Calcan, 30) – Lemnaru (Machado, 80)

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.