Închide

“U” Mobitelco, ultimele pregătiri înainte de play-off

Sport by Catalin Suciu - apr. 24, 2014 0 185

Echipa de baschet se va duela cu CSU Sibiu în play-off-ul campionatului, primele două partide urmând se se dispute pe terenul sibienilor.

foto:u-mobitelco.ro

foto:u-mobitelco.ro

Partidele sunt programate în zilele de vineri, 25 și sâmbăta, 26 aprilie, ambele fiind televizate de postul de televiziune DIGI 24 CLUJ-NAPOCA.

„Sibiul este o echipă care a avut rezultate foarte bune în acest campionat, a avut o serie de meciuri foarte bune, a câștigat în deplasare, dar campionatul abia acum începe, cu seriile din play-off. Sorții ne-au dat să jucăm cu Sibiul, sa reedităm derby-ul Ardealului. Sper ca vor fi meciuri foarte interesante și viu disputate. Statisticile nu contează, meciurile se decid în teren, depinde de forma fiecarei echipe în acel moment. Avem mici accidentari, dar lotul este valid. Singura problema este ca avem doar zece jucători, trei juniori participând la Turneul Final U20 de la Timișoara”, a prefațat întâlnirea antrenorul Dorin Pintea.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu