Închide

Președintele Astrei, înaintea duelului cu CFR: “Pe Chuka l-am vrut și noi,e formidabil”

Sport by Catalin Suciu - apr. 24, 2014 0 286

Dinu Gheorghe laudă echipa “feroviară” înaintea duelului direct de duminică.

foto: gsp.ro

foto: gsp.ro

CFR Cluj urmează să joace duminică în deplasare la Astra Giurgiu, formație angrenată în lupta pentru primele locuri. Președintele giurgiuvenilor laudă formația lui Miriuță și a identificat principalul pericol din trupa clujeană, un fotbalist pentru care a insistat și Astra în vara trecută. “Echipa CFR-ului are valoare individuală , iar în ultimul timp a început să joace și fotbal, un fotbal mai bun. Ei ai doi atacanți extrem de valoroși, dar care nu s-au acomodat prea bine, pe Tade și Chuka Ogbu. Recunoc că și noi am încercat să-l luăm pe Chuka, dar tocmai semnase Mircea Rednic cu CFR-ul, iar Mircea avea deschidere în Belgia, îl știa pe jucător, jucătorul pe el. Ei s-au mișcat mai bine decât noi, dar Chuka e un fotbalist formidabil”, a spus Dinu Gheorghe la Digisport.

Ogbu Chuka a semnat în vara trecută cu CFR Cluj, fiind adus la club la sugestia antrenorului de la acea vreme, Mircea Rednic.  Partida dintre Astra și CFR se va juca duminică, de la ora 14:00 și va fi transmis în direct pe Dolce Sport și Antena 1.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare