Închide

Teja nu crede în “tactica” Vasluiului. “Am mai văzut scenariul acesta, nu-l credem”

Sport by Catalin Suciu - apr. 24, 2014 0 231

Antrenorul Universității Cluj nu crede adversarii de sâmbătă nu se vor deplasa la meci.

foto:universitateacluj.ro

foto:universitateacluj.ro

“Eu am mai văzut scenariul acesta. Şi cu Steaua cei de la FC Vaslui s-au deplasat în ziua jocului şi au bătut, erau super-pregătiţi fizic. Sunt sigur că echipa se va prezenta la meci și va face tot ce îi stă în putință să ne învingă. Jucătorii Vasluiului vor da 200% ca să ne bată. Nu ne interesează aceste zvonuri, astea pot reprezenta doar o strategie”, a punctate tehnicianul “studenților”.

“”Indiferent dacă ei vor alinia prima echipă sau juniorii noi trebuie să câştigăm. Suntem într-un moment foarte important, avem mare nevoie de victoria aceasta. Nu se simte oboseala la echipă, mai degrabă concentrare maximă. Sperăm să avem un stadion cât mai plin, avem poate cea mai mare nevoie de fani la acest meci. Am obținut câteva victorii , dar nu cred că este de ajuns, sper să bifăm un nou succes și acum „, a completat și căpitanul Dan Bucșa.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu