Închide

„U” Mobitelco învinge Asesoft, 2-1 în semifinale. Decisivul e diseară. „E prima dată în viața mea când am văzut sala atât de plină!” VIDEO

Sport by Actual de Cluj - mai 23, 2014 0 180

„U” Mobitelco a învins aseară rivala CSU Ploiești la limită, doar un punct diferență, în al treilea meci al semifinalelor, 75-74. E 2-1 în semifinale iar meciul decisiv e diseară.

„Am avut un meci bun azi„, spune după partidă Cătălin Baciu. „Ne-am dorit cu toții să câștigăm. Am jucat ca o echipă, nu am fost egoiști și, deși în sfertul trei ne-am pierdut, în sfertul al patrulea ne-am revenit și cu apărarea am câștigat meciul”. A fost pentru prima dată în cariera lui Baciu când a văzut Sala Sporturilor atât de plină, după cum el însuși a precizat. Și antrenorul Dorin Pintea laudă suporterii: „Țin să mulțumesc publicului care ne-a purtat spe victorie, sală face diferență în momentele în care echipa e la egalitate cu cea adversă. Cred că punctul acesta cu care am câștigat l-a marcat sala”, a spus el.

foto u-mobitelco.ro/Manases Sandor

foto u-mobitelco.ro/Manases Sandor

„Așa cum ne așteptam, a fost un meci foarte viu disputat și cred că în seară această apărările au făcut legea. Mă bucur foarte mult că am greșit, probabil, un pic mai puțin decât ei. Asta e baschetul, cu emoții pe final, așa este în zilele noastre pentru că sunt echipe foarte echilibrate, toate meciurile vor fi așa până la final. Ar fi bine să considerăm că am pierdut acest meci, că să avem concentrarea necesară mâine, sper să fim deciși și să ne adjudecăm și acest al treilea pas, care este foarte, foarte mare”, a spus Pintea.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Baciu cu 16 puncte, 5 recuperări și un capac, Hargrove cu 16 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, și Kuburovic, cu 15 puncte și 6 recuperări. De la oaspeți s-au remarcat Mohammed cu 17 puncte și Lee, cu 16 puncte și 7 recuperări.

Meciul 4 se dispută diseară, la Sala Sporturilor. Dacă „U” Mobitelco își adjudecă și acest meci, cu 3-1 împotriva CSU Asesoft clujenii au asigurat meciul în finală.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare