Închide

„U” își caută antrenor. Numele surpriză de pe lista lui Adrian Falub

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 19, 2019 0 578

Universitatea Cluj e la retrogradare și pare că nu-și poate reveni. Până în iarnă, managerul Adrian Falub va continua să antreneze, dar caută și un alt „principal”.

Unul dintre numele surpriză este ultimul adversar din campionat, Ianis Zicu. Aflat la început de carieră, fostul fotbalist a impresionat la Farul. Zicu se numără printre antrenorii pe care Falub i-ar agrea la Universitatea Cluj după întreruperea campionatului. Departe de condițiile de care beneficiază Universitatea, cu un buget net inferior, Zicu a dus-o pe Farul pe un confortabil loc 8 în clasamentul ligii secunde.
Zicu preferă și fotbalul ofensiv. În ultima etapă, împotriva Universității, Farul s-a impus cu 3-2.

„Am contract cu Farul până la finalul sezonului și nu pot pleca așa, ar fi urât din partea mea. Mi-au dat încredere, sunt la început de drum. Eu mă bucur dacă mă aflu pe lista Universității, înseamnă că munca mea este apreciată. În acest moment n-am am cum să plec de la Farul”, a spus Zicu pentru actualdecluj.ro.

foto: gsp.ro

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare