Închide

U Cluj, victorie după trei înfrângeri consecutive

Sport by Actual de Cluj - dec. 09, 2020 0 99

Universitatea Cluj a bifat prima victorie după trei partide pierdute la rând. Studenții au învins-o pe Dunărea Călărași, scor 2-1, pe Cluj Arena.
Golurile Universității au fost semnate de Cristian Gavra  și Ribeiro.

Echipa de start a Universității: Muțiu – Luchin, Tamaș, Mureșan, Taub – Negrean, Telcean – Ilieș, Ștefănescu, Golan – Gavra.

Au mai intrat: Ribeiro, Pîrvulescu, Novac, Rus și  Pop.

Costel Enache, antrenorul Universității:

„Aș vrea să cred că ne revenim, deși cu logica mea, cu modul meu de a gândi lucrurile, un mod tehnic, sunt perfect conștient că lucrurile se așează doar cu o consecvență, cu o continuitate, cu lucruri pregătite. Fotbalul cere o neapărat o repetiție și din punct de vedere fizic și tactic și mental. Ar fi foarte ușor să ne adunăm toți, să facem un meci, să câștigăm și să plecăm acasă. Nu cred că lucrurile se pot face așa. Fotbalul reprezintă un proces și asta arată că e nevoie de continuitate. Orice perturbare de planificare, de program, aduce puncte negative în cadrul unei echipe. Noi am avut foarte mult de suferit, cu 24 de jucători în același timp în carantină. Au fost două săptămâni în care ne-am antrenat doar cu șase jucători. Cu două antrenamente am plecat la drum și am reînceput campionatul. Un rezultat negativ la Reșița a adus dezechilibru în cadrul echipei și era normal, deoarece veneam după o perioadă foarte bună. Sper că ne-am revenit, pentru că ne așteaptă peste trei zile un joc foarte greu, la fel de important ca și cel de azi.”

Cu acest rezultat, ”U” avansează până pe locul 10 în clasament. Cu o victorie în restanța de vineri, împotriva Ripensiei Timișoara, Universitatea poate termina sezonul de toamnă pe pozițiile de play-off.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu